SIF Moldova are un nou reprezentant al Compartimentului de Control Intern

1 sep 2014 Autor: Ioana Tudor

Consiliul de administraţie al SIF Moldova (SIF2) a numit-o pe Michaela Puşcaş în funcţia de reprezentant al Compartimentului de Control Intern al societăţii de investiţii financiare.

Puşcaş lucrează de mai mult timp la SIF 2 şi a fost şeful serviciului pentru dezvoltare corporativă şi relaţii instituţionale.

În prezent, Departamentul de Control Intern al SIF Moldova are doi reprezentanţi - Puşcaş şi Nicolae Rădulescu, se arată într-un comunicat publicat de SIF 2 pe site-ul bursei de la Bucureşti.

SIF Moldova a încheiat primul semestru cu venituri de 345,2 milioane de lei, de două ori mai mari comparativ cu perioada similară a anului trecut, graţie încasărilor din vânzarea de acţiuni din portofoliu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
sif
, sif moldova
, societate
, controlul
, financiar
, investitii
, actiuni
, administratie
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide