Burse - Fonduri mutuale

SIF Moldova vrea să-şi schimbe denumirea în Evergent Investments. “Logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul”

SIF Moldova vrea să-şi schimbe denumirea în Evergent...

Autor: Tibi Oprea

28.09.2020, 18:14 282

SIF Moldova (SIF2) a convocat acţionarii pe 30/31 octombrie pentru a aproba schimbarea logoului, respectiv a denumirii societăţii în Evergent Investments. De asemenea, consiliul de administraţie a propus acţionarilor un nou slogan: Drive for performance, potrivit unui raport la Bursă.

“Logo-ul a fost creat sub inspiraţia conceptului de forţă a oportunităţilor şi face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul. Identitatea noului brand arată o companie de investiţii modernă, animată de valori progresiste, cu un mindset deschis, care apreciază curajul, dar şi responsabilitatea investiţională, a cărei credinţă în potenţialul creator de valoare al capitalului românesc este completată acum de ambiţia de a deveni un jucător cu anvergură europeană, reputat şi respectat”, se arată în convocator.

Acţiunile SIF2 se tranzacţionează în scădere cu 19,3% de la începutul anului, pe fondul unui rulaj de 40,3 milioane de lei, emitentul ajungând la 1,3 miliarde de lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO