Burse - Fonduri mutuale

SIF Muntenia a vândut participaţia de 7,66% la ICMA Bucureşti pentru 1,6 mil. lei. Cumpărător, Expozi Online, companie deţinută de Iulia-Loredana Popa, administrator al ICMA

SIF Muntenia a vândut participaţia de 7,66% la ICMA...

Autor: Tibi Oprea

17.09.2021, 17:42 279

ICMA Bucureşti (simbol bursier ICMA), companie cu o capitalizare de doar 665.700 de lei la Bursa de Valori Bucureşti, a anunţat că SIF Muntenia (SIF4) a notificat în legătură cu vânzarea unui pachet de 84.463 de acţiuni la companie, reprezentând 7,66% din capitalul social, în data de 13 septembrie 2021.

Preţul la care s-a realizat tranzacţia a fost de 18,73 de lei pe acţiune, ceea ce înseamnă că valoarea pachetului vândut s-a ridicat la aproape 1,6 mil. lei, potrivit calculelor realizate de ZF.

Cumpărător a fost Expozi Online SRL, companie controlată în proporţie de 99% de Iulia-Loredana Popa, membră în consiliul de administraţie ale ICMA.

Mircea Popa, care deţine 1% din Expozi Online, este preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al ICMA Bucureşti. Tranzacţia a avut loc pe piaţa Over The Counter (OTC) a Bursei de Valori Bucureşti.

ICMA produce şi comercializează cazane automate de încălzire, centrale termice, generatoare de aer caldş ventilatoare axiale, centrifugale, de acoperiş, în construcţie standard sau antiex; agregate modulate de climatizare, agregate de filtrare şi tratare a aerului; recipiente sub presiune, schimbătoare de căldură, boilere, staţii de dedurizare a apei; rezervoare de combustibil, coşuri de fum, construcţii şi confecţii metalice.

Acţiunile ICMA nu sunt tranzacţionate pe piaţa AeRO a bursei locale din 1 septembrie 2017, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO