SIF Oltenia a cumpărat dintr-un foc 7,6% din acţiunile Şantierului Naval Orşova

26 nov 2014 Autor: Roxana Pricop

Societatea de investiţii financiare SIF Oltenia (SIF5) a cumpărat 870.900 de acţiuni la Şantierul Naval Orşova (SNO), reprezentând 7,6% din capitalul social al constructorului de nave fluviale, pentru suma de 2,1 milioane de lei în şedinţa de marţi, 25 noiembrie. SIF-ul şi-a majorat astfel participaţia la şantierul naval de la 10,07% la 17,7%.

Transferul s-a realizat pe 25 noiembrie la preţul de 2,5 lei pe titlu, cu 4% sub preţul afişat la deschiderea şedinţei de tranzacţionare. Acţiunile SNO au închis şedinţa de ieri în scădere cu 1%, la 2,869 lei/unitate, după ce au câştigat circa 29% pe parcursul precedentelor două şedinţe de tranzacţionare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
santier
, orsova
, actiuni
, sif
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide