Burse - Fonduri mutuale

Simtel Team îl numeşte CEO pe Mihai Tudor, fost business development & program management director la Orange România

Simtel Team îl numeşte CEO pe Mihai Tudor, fost...

Autor: Eduard Ivanovici

31.05.2023, 18:17 951

Simtel Team (simbol bursier SMTL), companie românească de inginerie şi tehnologie listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti şi lider naţional în domeniul energiei regenerabile, a anunţat numirea lui Mihai Tudor în funcţia de director general (CEO) la nivelul grupului. Acesta este unul dintre membrii Consiliului de Administraţie al Simtel votat de către acţionarii companiei în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor din data de 25 aprilie 2023.

Mihai Tudor este un executiv cu 20 ani de experienţă în management, motivarea şi creşterea echipelor, planificarea resurselor, dezvoltarea planurilor de carieră, recrutarea şi selecţia resurselor cheie, conform unui comunicat de presă. Cariera lui Mihai Tudor este strâns legată de Orange România, unde s-a alăturat organizaţiei după absolvirea Universităţii Politehnica din Bucureşti. În cadrul Orange România, acesta a deţinut diferite roluri, ultima poziţie ocupată, înainte de a se alătura Simtel, fiind cea de Strategy, Business Development & Program Management Director. 

„Numirea lui Mihai în funcţia de CEO reflectă maturitatea companiei noastre. În prezent, Simtel se află într-o etapă esenţială de dezvoltare accelerată şi ambiţioasă şi ne bucurăm că am reuşit să aducem alături de noi un executiv cu experienţă aprofundată, capabil să coordoneze echipe şi să gestioneze strategiile necesare pentru atingerea obiectivelor noastre de creştere”, spune Iulian Nedea, cofondator şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Simtel Team.

În primul trimestru din 2023, Simtel a înregistrat la nivel consolidat o cifră de afaceri de 65,6 milioane de lei, o creştere cu 579% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi un profit net de 2,9 milioane de lei, o apreciere cu 896%. Acţiunile SMTL sunt pe plus cu 42% în ultimul an, pe un rulaj de 17,4 milioane de lei, potrivit BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO