„Soarta“ dividendelor a 31 de companii se decide în această săptămână: randament brut de 6,6%

24 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

Pe parcursul acestei săptămâni, 31 de companii listate vor avea adunările generale ale acţio­narilor, şedinţe în urma cărora vor fi votate şi dividendele propuse de emitenţi din rezultatele pe 2017, potrivit datelor agregate de ZF.

În această săptămână sunt programate adunările generale ale unor emitenţi precum Banca Transilvania (25 aprilie), cea mai tranzacţionată acţiune de la BVB, sau a Romgaz (26 aprilie), companie care prezintă cel mai ridicat ran­da­ment brut al dividendelor, de 13,4%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.04.2018

 
Cuvinte cheie:
dividende
, companii
, distribuire
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide