Burse - Fonduri mutuale

Stanleybet vine la bursa de la Bucureşti cu o emisiune de obligaţiuni de circa 20 mil. lei pe trei ani la o dobândă de 10% pe an. Goldring a intermediat plasamentul privat

Stanleybet vine la bursa de la Bucureşti cu o emisiune...

Autor: Liviu Popescu

05.08.2021, 18:39 859

Stanleybet Capital, suprastructură a grupului de firme Game World Group - unul dintre principalii operatori de pariuri sportive şi jocuri de noroc din România, a atras 19,8 milioane de lei de la investitori, într-un plasament privat intermediat de Goldring, care a început pe 27 iulie şi care a fost încheiat pe 5 august.

Finanţarea, care poartă o dobândă de 10% pe an şi are scadenţa pe 3 ani urmează să vină la bursa de la Bucureşti în perioada următoare, au confirmat reprezentanţii Goldring pentru ZF.

Cu fondurile atrase, Stanleybet Capital S.A, înfinţată ca entitate cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate de companiile din grupul Game World pe piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din România, vrea optimizarea platformei de pariere, implementarea unor aplicaţii pentru mobil, digitalizarea şi tehnologizarea agenţiilor, dar şi să-şi extindă reţeaua de agenţii.

Pentru anul acesta managementul grupului Game World / Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane de lei (dublu faţă de 2020) şi un profit net de 37,8 milioane de lei. De asemenea, pentru 2024, managementul grupului vizează venituri de 600 de milioane de lei şi un profit net de 83 de milioane de lei.

Stanleybet Capital S.A a fost înfiinţată în noiembrie anul trecut ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World pe piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO