Burse - Fonduri mutuale

Statul, prin Ministerul Economiei, a votat împotriva dizolvării şi lichidării societăţii Neptun Olimp, care deţine mai multe hoteluri la mare

Statul, prin Ministerul Economiei, a votat împotriva...

Autor: Robert Manea

27.08.2021, 18:37 3898

Acţionarii societăţii Neptun Olimp  au votat împotriva dizolvarii şi lichidării companiei, conform unor informări făcute pe Bursă, acolo sunt tranzacţionate acţiunile companiei.

Ministerul Economiei deţine 52% din acţiuni, iar SIF Transilvania 41,18%.

Ministerul Economiei a cerut Consiliului de Administraţie prezentarea unui raport privind cauzele care au determinat situaţia financiară dificilă actuală şi întocmirea unui plan de redresare care să includă un plan de rambursare a datoriilor şi un plan de valorificare a activelor imobilizate, respectiv a celor financiare în scopul asigurării sursei de rambursare a datoriilor şi asigurarea continuităţii activităţii.

Pe bursă, Neptun Olimp are o capitalizare de 12,6 mil. de lei, iar la jumătatea anului a avut venituri de 0,2 mil. lei, dar cheltuieli de 0,9 mil. de lei rezultând o pierdere de 0,7 mil. de lei.

Compania deţine un restaurant, un spaţiu comercial şi cinci vile de patru stele la mare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO