Burse - Fonduri mutuale

Ştefan Vuza ţinteşte afaceri de 300 milioane de lei la Chimcomplex Borzeşti, alimentate de exporturi

Ştefan Vuza

Ştefan Vuza

Autor: Radu Bostan

08.04.2015, 00:05 826
Combinatul chimic Chimcomplex Borzeşti (simbol bursier CHOB), controlat de Ştefan Vuza, şi-a majorat afacerile cu 7% anul trecut, la 187 milioane de lei, şi se aşteaptă ca exporturile pe piaţa regională să îi susţină creşterea afacerilor cu încă 50% de-a lungul următorilor patru ani, către nivelul de 300 milioane de lei.
 
Compania, care produce sodă caustică, acid clorhidric şi alte substanţe utilizate în industria chimică, energie şi metalurgie, îşi bugetează pentru 2015 un avans de aproape 10% al afacerilor, către cifra de 205 milioane de lei, în timp ce profitul net este previzionat la 4,9 milioane de lei, în creştere cu 23% faţă de anul trecut.
 
„Estimarea noastră este că vom putea creşte cu 50-70% în următorii patru ani faţă de afacerile din 2014. În momentul acesta avem pro­duse la care dacă am mai deschide o linie de producţie de capacitate similară tot nu am face faţă“, a spus Dumitru Coman, direc­to­rul ge­neral al Chim­complex Borzeşti.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO