Burse - Fonduri mutuale

Stop la turism: Compania Aro-Palace din Braşov închide unităţile hoteliere şi suspendă activitatea turistică începând de mâine

Stop la turism: Compania Aro-Palace din Braşov închide...

Autor: Tibi Oprea

09.03.2020, 14:43 70

Compania hotelieră Aro-Palace din Braşov (simbol bursier - ARO), care deţine unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din afara Capitalei, a anunţat luni la Bursă că, începând cu data de 17 martie 2020 şi până la încetarea stării de urgenţă şi reluarea activităţii normale, îşi va suspenda întreaga activitate turistică şi va închide toate unităţile hoteliere.

“Menţionăm că această decizie a fost luată având în vedere consecinţa directă pe care o are asupra sectorului turistic starea de pandemie cu coronavirusul COVID-19 la nivel international şi decretarea stării de urgenţă pe întreg teritoriul României”, se arată în comunicatul la BVB.

Aro-Palace Braşov este controlată în proporţie de 85,7% de SIF Transilvania (SIF3), în timp ce SIF Muntenia (SIF4) deţine 10,4% din capitalul social al emitentului.

Compania cu o valoare bursieră de 76 milioane lei se tranzacţionează la Bucureşti pe rulaje modice. În ultimul an, acţiunile au un avans de 5%, pe fondul unor tranzacţii de 8.840 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO