Burse - Fonduri mutuale

Stylianos Bairaktaris şi-a dat demisia din funcţia de director financiar al grupului de restaurante Sphera (KFC, Pizza HUT)

Stylianos Bairaktaris şi-a dat demisia din funcţia de...

Autor: Dan Grigore Ivan

17.09.2018, 00:05 422

Sphera Franchise Group (SFG), administratorul a peste 100 de restaurante din România, a anunţat că Stylianos Bairaktaris şi-a dat demisia din funcţia de director executiv financiar şi membru al consiliului de administraţie.

Mandatul de membru al CA se va încheia începând cu data de 25 octombrie, în vreme ce renunţarea la funcţia de director financiar va fi din data de 3 octom­brie.

Operatorul pieţei de capital bucu­reştene a anunţat la începutul lunii septembrie includerea Sphera Franchise Group, alături de Purcari, în componenţa indicelui BET, referinţa pieţei de capital locale.

Sphera afişează în prezent o capita­lizare bursieră de 973,8 milioane lei (211,7 milioane euro), după ce de la începutul acestui an acţiunile SFG au scăzut cu 38,33%, pe fondul unor tranzacţii de 93 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO