Burse - Fonduri mutuale

Summitul Administratorilor de Fonduri, 2022. Attila Gyurcsik, Accorde Fund Management: Criza energetică nu va dispărea în curând, iar pieţele de obligaţiuni şi acţiuni nu au realizat acest lucru

Attila Gyurcsik, CFO-CEO, Accorde Fund Management: Cred că există potenţial pentru administratorii de active în următorul deceniu, chiar dacă piaţa va fi mai dură decât a fost până acum.

Attila Gyurcsik, CFO-CEO, Accorde Fund Management: Cred că există potenţial pentru administratorii de active în următorul deceniu, chiar dacă piaţa va fi mai dură decât a fost până acum.

Autor: Eduard Ivanovici

06.10.2022, 07:39 278

♦ Industria administratorilor de active poate fi mai dură în următorul deceniu, consideră reprezentantul Accorde.

Energia reprezintă cel mai important domeniu în actualul context macroeconomic, însă România este foarte bine poziţionată în acest sens, spune Attila Gyurcsik, CFO-CEO al adminis­tra­torului de investiţii Accorde Fund Management.

„Criza ener­getică nu va dispărea în curând, iar pieţele de obligaţiuni şi acţiuni nu au realizat acest lucru. Avantajele României o vor scoate în evidenţă într-un mare fel. Există mult potenţial, aşteptăm şi oferta publică iniţială a Hidroelectrica. Compania este „verde“ şi respectă standardele ESG (mediu, social şi guvernanţă corporativă – n.r.), ceea ce reprezintă un avantaj masiv, pe care nu îl mai deţine nimeni în regiune. Acestea sunt aspectele cheie care vor determina viitorul pieţei“, consideră Attila Gyurcsik, CFO-CEO al administratorului de investiţii Accorde Fund Management.

Attila Gyurcsik a fost prezent în cadrul Summitului Administratorilor de Fonduri, ediţia a IV-a, unde au participat reprezentanţi ai celor mai mari bănci din România şi directori din partea unor administratori de calibru, atât parte a grupurilor bancare, cât şi independenţi din afara ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO