Sunt aproape şase luni de la insolvenţa Romcab Târgu-Mureş, iar site-ul companiei arată ca şi când nimic nu s-a întâmplat. Mai mult, adresa acestuia a fost schimbată discret

28 iun 2017 Autor: Liviu Popescu

La aproape şase luni de când Romcab Târgu-Mureş lua prin surprindere bursa românească prin intrarea în insolvenţă la propria cerere şi devenea astfel cea mai mare insolvenţă de la BVB, pagina oficială de internet a companiei tot nu arată situaţia actuală şi încă îşi ademeneşte investitorii că Morgan Stanley mai este acţionar la producătorul de cabluri. 

Pagina de internet a unei companii listate, mai ales a uneia de pe segmentul principal al bursei româneşti, reprezintă prima interacţiune a unui investitor cu respectiva companie şi trebuie să ofere din start informaţii despre preţul unei acţiuni, capitalizare, acţionariatul recent, administratori. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Romcab
, insolventa
, refuz
, companie
, mures
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide