Burse - Fonduri mutuale

Suprasubscriere de 14 ori pentru listarea Transport Trade Services la bursă: micii investitori au alocat 464 mil. lei, îndeajuns să acopere toată oferta. Preţ final de 19,2 lei, aproape de minimul intervalului

Autor: Liviu Popescu

07.06.2021, 00:07 483

Din tranşa instituţionalilor compania a alocat 5% către retail, adică numărul de acţiuni pe tranşa pro-rata s-a dublat la 1,5 milioane, rezultând o înjumătăţire a suprasubscrierii de la circa 27 la 14.

Transport Trade Services (TTS) a încheiat cu succes pe 4 iunie 2021 oferta de vânzare de acţiuni premergătoare listării la bursa de la Bucureşti, ceea ce înseamnă că în perioada următoare pe piaţa de capital va apărea un nou domeniu: cel al transporturilor de mărfuri pe Dunăre.

Compania, cu vânzări de 520 mil. lei şi un profit net de 44 mil. lei în 2020, este prima care derulează o ofertă de vânzare de acţiuni la bursa de la Bucureşti după o pauză de trei ani, de la cea a Purcari în februarie 2018, rezultatul fiind un entuziasm ridicat pentru micii investitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO