Burse - Fonduri mutuale

Surpriză la alegerile Fondul Proprietatea: Florian Munteanu a luat cele mai multe voturi într-o luptă cu o franţuzoaică. Mark Gitenstein, fostul ambasador al SUA, a câştigat cu 99%. Update: FP a decis să mai organizeze o AGA pentru ocuparea unui post în Consiliul Reprezentanţilor

Surpriză la alegerile Fondul Proprietatea: Florian...

Autor: Liviu Popescu

04.09.2019, 15:43 888

Update: Ştirea a fost modificată în urma deciziei FP de a organiza o AGA pentru ocuparea unui post în Consiliul Reprezentanţilor, având în vedere rezultatul de la AGA de miercuri, în care amândoi candidaţi- Florian Munteanu şi Vivian Nicoli - au obţinut majoritatea voturilor „pentru”


Fondul Proprietatea (FP), emitent cu expunere la companii de importanţă strategică pentru economia românească, şi-a ales miercuri cei doi membri în Consiliul Reprezentanţilor, Florian Munteanu, principal mana­ging partner la Focused Management - Superior Investments (FM-SI), com­panie de consultanţă financiară care lu­crează pentru grupul britanic Schroders, fiind ales cu 85% din voturi în timp ce Mark Gitenstein, fostul ambasador al SUA, a primit 99% din voturi.

Pe de altă parte, Vivian Nicoli, partener fondator al companiei bazate în Londra Eiser Infrastructure, a primit 84% din voturi, potrivit informaţiilor furnizate de Florian Munteanu.

Cei doi vor reprezenta interesele acţionarilor FP pe o perioadă de trei ani, începând cu 1 octombrie 2019. Preşedintele va fi ales la o dată ulterioră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO