Burse - Fonduri mutuale

Surpriză: BRD-SocGen o numeşte pe Mădălina Teodorescu de la First Bank în funcţia de vicepreşedinte - director general adjunct pe retail şi membru în Comitetul de Direcţie al Băncii. Mandat de patru ani

Surpriză: BRD-SocGen o numeşte pe Mădălina Teodorescu...

Autor: Eduard Ivanovici

07.02.2023, 17:58 2977

BRD – Groupe Société Générale (simbol bursier BRD) şi-a informat investitorii că, pe 7 februarie, Consiliul de Administraţie a decis numirea Mădălinei-Otilia Teodorescu, în calitate de director general adjunct retail, pentru un mandat de patru ani, începând cu 6 martie, pe postul vacant existent în cadrul Comitetului de Direcţie al Băncii.

„Numirea doamnei Mădălina – Otilia Teodorescu este sub condiţia obţinerii aprobării Băncii Naţionale a României. Termenul mandatului începe să se calculeze din a treia zi lucrătoare ulterioară primirii aprobării prealabile a BNR”, reiese dintr-un raport publicat la Bursă.

Acţiunile BRD sunt pe plus cu 11,5% în 2023, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 39 de milioane de lei. În ultimele 12 luni, dinamica este de minus 27,5%, pe un rulaj de 721,5 de milioane de lei. Capitalizarea depăşeşte 10 miliarde de lei.

Mâine, 8 februarie, banca va publica rezultatele financiare preliminare din 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO