Burse - Fonduri mutuale

Surpriză: În timp ce Wirecard Germania, cea mai mare insolvenţă de piaţa germană, îşi aşteaptă sentinţa, la Bucureşti Wirecard România a raportat un profit de 18 mil. lei în 2019, în creştere de 9 ori

Surpriză: În timp ce Wirecard Germania, cea mai mare...

Autor: Liviu Popescu

18.08.2020, 00:09 3536

♦ Acestea sunt cele mai bune rezultate ale Wirecard România, atât pe partea de profitabilitate, cât şi pe partea cifrei de afaceri, din 2005 încoace, arată datele agregate de ZF.

Wirecard România, fosta Provus Service Provider, parte a grupului ger­man de plăţi electronice Wirecard, a încheiat anul 2019 cu un profit net de 18,5 mil. lei, în creştere de nouă ori faţă de cel din anul precedent, când era de 2 mil. lei, arată datele publicate la Ministerul de Finanţe. 

Pe de altă parte, cifra de afaceri a companiei s-a majorat cu 30% la circa 43,4 mil. lei.

Acestea sunt cele mai bune rezultate ale Wirecard România, atât pe partea de profitabilitate, cât şi pe partea cifrei de afaceri, din 2005 încoace, arată datele agregate de ZF. De altfel, 2019 a fost al optulea an consecutiv în care Wirecard România a înregistrat profit. La finele anului 2019, Wirecard România avea un număr mediu de 122 de angajaţi, în creştere de la 92 în anul precedent, arată datele de la Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO