Burse - Fonduri mutuale

TeraPlast: Există suspiciuni cu privire la existenţa unor fapte nelegale în cadrul divizei TeraSteel

TeraPlast: Există suspiciuni cu privire la existenţa...

Autor: Cristina Bellu

31.08.2020, 13:05 1624

TeraPlast (TRP), cel mai mare producător român de materiale de construcţii, controlat de Dorel Goia, anunţă existenţa unor suspiciuni de fapte nelegale în cadrul filialei sale de panouri termoizolante şi structuri zincate TeraSteel România, apărute în cadrul unor verificări interne la nivelul companiei.

“Ca urmare a acestor suspiciuni au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru încetarea activităţii frauduloase şi pentru recuperarea eventualelor prejudicii înregistrate de TeraSteel. Astfel, au încetat raporturile de muncă cu doi angajaţi implicati, iar TeraSteel a formulat plângere penală, urmând să facă uz de toate mijloacele procesuale disponibile pentru recuperarea prejudiciilor”, transmit oficialii companiei.   

Grupul TeraPlast, cu afaceri de aproape 1 miliard de lei în 2019, a încheiat la finalul lunii iulie un acord cu irlandezii de la Kingspan pentru a vinde divizia Steel (de oţel), tranzacţie care vizează participaţia TeraPlast SA, compania-mamă a grupului, în subsidiarele TeraSteel SA, TeraSteel DOO Serbia şi Wetterbest SA.

“Acest eveniment nu va modifica parametrii tranzacţiei recent anunţate”, adaugă reprezentanţii companiei.   

.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO