Top 10 scăderi ale acţiunilor în decembrie: de la 8% la pierderi de 30%

21 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Cele mai mari 10 scăderi ale acţiunilor de pe piaţa reglementată a bursei româneşti în luna decembrie variază de la 7,6% la TMK Artrom şi ajung la 30% în cazul Uztel Ploieşti, potrivit informaţiilor solicitate de ZF de la casa de brokeraj Tradeville.

Uztel Ploieşti (UZT), producător de echipamente la gura sondei, are cea mai abruptă scădere a preţului acţiunilor de pe segmentul principal în perioada 30 noiembrie-19 decembrie, preţuri de închidere.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.12.2017

 
Cuvinte cheie:
bursa
, acţiuni
, scaderi
, pierderi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide