Burse - Fonduri mutuale

Tradeville, controlată de Siminel Andrei, reduce la 3.000 lei suma necesară deschiderii unui cont de tranzacţionare de la 10.000 lei

Tradeville, controlată de Siminel Andrei, reduce la...

Autor: Liviu Popescu

08.06.2020, 12:00 4092

♦ De asemenea, societatea de brokeraj al cărei acţionar principal este omul de afaceri Siminel Andrei spune pentru ZF că a implementat procesul de deschidere a unui cont de tranzacţionare, proces care acum este integral online.

Tradeville, unul dintre cei mai activi intermediari de retail de la Bursa de la Bucureşti, a redus suma minimă necesară deschiderii unui cont de la 10.000 la 3.000 lei pentru a face mai accesibilă tranzacţionarea, în contextul în care preţurile scăzute ale acţiunilor au atras românii pe piaţa de capital.

De asemenea, societatea de bro­keraj al cărei acţionar principal este omul de afaceri Siminel Andrei spune pentru ZF că a implementat procesul de deschidere a unui cont de tranzacţio­nare, proces care acum este integral online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO