Burse - Fonduri mutuale

TradeVille reduce comisionul minim de tranzacţionare pe marile burse internaţionale la 7 euro

TradeVille reduce comisionul minim de tranzacţionare pe...

Autor: Roxana Rosu

03.12.2020, 15:50 977

TradeVille, broker cu vechime de peste 25 de ani pe piaţa de capital, reduce comisionul minim de la 15 euro la 7 euro pentru tranzacţiile derulate pe o serie de mari burse internaţionale din America de Nord, Zona Euro şi Marea Britanie.

Investiţiile în acţiuni şi ETF-uri tematice listate pe cele mai importante burse globale devin astfel şi mai accesibile prin TradeVille.

"Investiţiile noastre continue în soluţii online şi mobile de tranzacţionare au fost validate într-un an încărcat de circumstanţe dificile. Cu ajutorul celor mai noi şi prietenoase tehnologii, am reuşit încă din debutul acestui an să facem experienţa de a investi prin TradeVille mai simplă, mai rapidă şi mai sigură. La final de an, o facem chiar mai accesibilă prin reducerea comisionului minim de tranzacţionare pe marile burse internaţionale. Sperăm ca în acest fel să facilităm o apropiere şi mai mare a publicului larg de cele mai interesante şi intens tranzacţionate companii  listate la New York, Londra şi în zona euro.”, a spus Mihaela Biciu, Director General TradeVille

Brokerul a introdus în acest an posibilitatea deschiderii integral online a unui cont de tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti şi pe marile burse internaţionale, clientul primind confirmarea cel mai târziu în următoarea zi lucrătoare.

Clienţii TradeVille au la dispoziţie platforme de tranzacţionare online cu autentificare 2FA şi aplicaţia mobilă pentru Android şi iOS cu validarea amprentei.

Pentru transferurile de bani, TradeVille asigură asistenţă în limba română pe toata durata programului de tranzacţionare prin LiveChat integrat în platforma de tranzacţionare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO