Burse - Fonduri mutuale

Transgaz vrea să împrumute 360 mil. lei pe 13 ani pentru investiţii. Vara trecută compania a luat 300 mil. lei pentru capital de lucru

Transgaz vrea să împrumute 360 mil. lei pe 13 ani...

Autor: Liviu Popescu

14.09.2020, 10:00 333

Băncile care intenţionează să finanţeze planurile de investiţii ale companiei de stat au ca termen limită depunerea de oferte până pe 8 octombrie 2020 ♦ Dobânda poate să fie fixă sau variabilă, în funcţie de nivelul ROBOR la şase luni plus o marjă.

Transgaz (simbol bursier TGN), operator al sistemului naţional de transport gaze naturale şi companie listat la Bucureşti cu o capitalizare de 3,4 miliarde de lei, intenţionează să împrumute 360 mil. lei pe 13 ani pentru finanţarea proiectelor investiţionale.

„Selecţia băncii cu care urmează a se încheia con­tractul de împrumut se va realiza prin derularea unei proceduri de negociere competi­tivă în conformitate cu pre­ve­derile unei docu­mentaţii de atri­buire ce este disponibilă la cerere băncilor interesa­te“, se arată în anunţul publicat pe site-ul Transgaz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO