Burse - Fonduri mutuale

Tranzacţie de 35 mil. euro: One United cumpără 5 hectare de la fostul ministru Adriean Videanu pentru a ridica cel mai înalt bloc de apartamente din Bucureşti, pe Şoseaua Progresului

Tranzacţie de 35 mil. euro: One United cumpără 5...

Autor: Liviu Popescu, Bogdan Alecu

20.02.2023, 07:00 3442

Acesta este unul dintre ultimele terenuri mari din centrul Capitalei care dispune de documentaţii şi unde se poate demara un nou proiect imobiliar in perioada următoare Valoarea totală a proiectului ajunge la 400 mil. euro.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (ONE), com­panie controlată de Victor Căpitanu şi Andrei Liviu Diaconescu şi ale cărei acţiuni intră în indicele bursier BET, a achiziţionat un teren de 45.000 de metri pătraţi din sectorul 5 al Capitalei, pentru 35 mil. euro, în vederea unei dezvoltări cu utilizare mixtă, denumită One Cotroceni Towers, arată un raport publicat la BVB. Vineri după-amiază acţiunile ONE se apreciau cu 1,2% pe tranzacţii de 478.000 de lei. Spre comparaţie BET era pe scădere uşoară.

Acesta este unul dintre ultimele terenuri mari din centrul Capitalei care dispune de documentaţii şi unde se poate demara un nou proiect imobiliar in perioada următoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO