Burse - Fonduri mutuale

TTS anunţă încheierea unui contract de 75,6 milioane de lei cu HBIS Group Serbia Iron & Steel. Serviciile de transport şi operaţiunile portuare pentru materii prime, printre obiective

TTS anunţă încheierea unui contract de 75,6 milioane...

Autor: Eduard Ivanovici

10.01.2022, 18:20 818

Consiliul de Administraţie al Transport Trade Services (TTS), cel mai mare transportator de mărfuri pe Dunăre, inclus recent în componenţa indicilor FTSE Russel dedicaţi pieţelor emergente, a aprobat încheierea unui contract cu partenerul HBIS Group Serbia Iron & Steel llc Belgrade în valoare de 75,6 milioane de lei (15,3 milioane de euro).

Contractul are ca obiect servicii de transport şi operaţiuni portuare pentru materii prime pe o durată de un an, de la 1 ianuarie 2022 la 31 decembrie 2022, a declarat TTS la Bursa de Valori Bucureşti.

Transport Trade Services a raportat un profit net de 57,4 milioane de lei la nouă luni din 2021, în creştere cu 60% faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă de anul trecut. Cifra de afaceri consolidată a fost de 451 de milioane de lei, plus 20%, arată datele realizate de ZF pe baza datelor din raportul financiar.

Acţiunile TTS s-au apreciat cu aproximativ 1,8% de la începutul anului, pe un rulaj de circa 2,6 milioane de lei. Compania înregistrează o valoare de piaţă de 681 de milioane de lei şi este controlată în proporţie de 25% de Alexandru Mircea Mihăilescu. Restul acţiunilor sunt deţinute de alţi acţionari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO