Burse - Fonduri mutuale

Ultima zi din oferta de vânzare de acţiuni Alro Slatina: grad de subscriere de 11% pe tranşa investitorilor mici

Ultima zi din oferta de vânzare de acţiuni Alro...

Autor: Liviu Popescu

19.07.2018, 00:05 738

♦ Acţiunile Alro Slatina (ALR) au închis miercuri seară la preţul de 3,51 lei pe unitate, în creştere cu 1,15% faţă de şedinţa precedentă pe un rulaj de tranzacţionare de circa 86.000 de lei ♦ Spre comparaţie, indicele principal BET a scăzut cu 0,19%.

Numărul acţiunilor subscrise de investitorii de retail în cadrul ofertei de vânzare de acţiuni Alro Slatina (ALR) la bursa românească era de 6,2 milioane de unităţi miercuri la ora 18:00 în 561 ordine, ceea ce înseamnă un grad de subscriere de 10,8% pentru tranşa de retail, potrivit informaţiilor furnizate de brokeri.

Spre comparaţie, la închiderea şedinţei bursiere de luni, 16 iulie, investitorii aveau 5,2 milioane de acţiuni subscrise în 415 ordine, adică un grad de subscriere de 9,1%.

Astăzi se încheie oferta secundară de vânzare de acţiuni (SPO) la producătorul de aluminiu, ofertă care a fost modificată săptămâna trecută prin modificarea preţului de subscriere (de la unul maxim de 6,18 lei pe acţiune la unul cuprins în intervalul 3,5-4 lei), aplicarea discountului de 7% pe tot parcursul ofertei şi prin prelungierea acesteia cu trei zile lucrătoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO