Un alt scandal: Unirea Shopping Center este somată să achite 6 milioane de euro către Pall D’or, companie care aparţine rudelor de gradul I ale lui Carmen Palade, fost şef al Unirea

12 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Unirea Shopping Center (SCDM), companie care administrează centrele comerciale din Braşov şi Bucureşti, a transmis astăzi către bursă că a primit o notificare de la Pall D’or prin intermediul firmei de avocatură Dănescu şi Asociaţii, în vederea achitării sumei de 6 milioane de euro plus TVA (27,6 mil. lei), în temeiul unui contract încheiat în 2014.

În contract se menţionează că fostul director general al Unirea, Carmen Palade, fosta soţie a omului de afaceri Dan Adamescu (acţionarul majoritar al SCDM) a încheiat cu Pall D’Or, companie care aparţine indirect sau direct rudelor de gradul I ale lui Carmen Palade, un contract prin care a externalizat “fără acordul de voinţă al Unirea Shopping Center funcţia de director general al acestei societăţI către societatea rudelor ei, în schimbul unei plăţi lunare de 34.430 de euro, mărită ulterior la 50.000 de euro”, potrivit notificării transmise astăzi bursei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
unire
, unirea shopping center
, fost sef
, plata
, scandal
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide