Burse - Fonduri mutuale

Update: Electroargeş Curtea de Argeş a vândut 42% din Braiconf Brăila în ultimele patru luni. Tranzacţii de 10,2 mil. lei. Vânzare şi la Mercur SA

Update: Electroargeş Curtea de Argeş a vândut 42% din...

Autor: Liviu Popescu

08.07.2019, 00:00 1050

Update: Braiconf Brăila a transmis către ZF că valoarea tranzacţiei prin care Electroargeş Curtea de Argeş a vândut 42% din capitalul social este de 10,2 milioane de lei. Pe 3 iulie 2019 la bursă a fost raportată o tranzacţie de 10,15 milioane de lei, încheiată pe segmentul XDS1 al AeRO, echivalentul DEALS, la un preţ în creştere cu 104%.

În ştirea iniţială, ZF calculase o valoare a tranzacţiei de 6,2 milioane de lei, pe baza preţului mediu de tranzac]ionare din ultimele patru luni, în contextul în care companiile nu raportaseră această vânzare la bursă, ci doar ELGS a menţionat că este vorba de vânzări în ultimele patru luni. 

Producătorul de electrocasnice Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) a vândut 42% din capitalul social al producătorului de textile Braiconf Brăila (BRCR) din luna martie şi până în prezent, potrivit unui raport publicat vineri la bursă. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO