Burse - Fonduri mutuale

Update: Vivre Deco, retailerul online de mobilă şi decoraţiuni, a vândut investitorilor privaţi obligaţiuni de 3,5 milioane de euro, la o dobândă de 5,25%. Împrumutul a fost intermediat de BT Capital Partners

Update: Vivre Deco, retailerul online de mobilă şi...

Autor: Liviu Popescu

08.03.2020, 11:02 2718

Compania va fi primul business din sectorul e-commerce care listează la BVB obligaţiuni denominate în euro.

Update: Dobândă este 5,25% pe an

Vivre Deco, unul dintre cei mai mari retaileri online de mobilă şi deco­raţiuni din Europa Centrală şi de Est, a încheiat cu succes plasamentul privat de obligaţiuni prin care a atras 3,5 mil. euro de la investitori, cu scadenţa în 2025 şi la o dobândă de 5,25% pe an.

Emisiunea de obligaţiuni a fost intermediată de BT Capital Partners, compania de investment banking a grupului financiar Banca Transilvania, în calitate de intermediar şi consultant autorizat, şi urmează să fie listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti, menţionează BT Capital Partners.

În cadrul plasamentului privat, com­pania a oferit spre vânzare 30.000 de obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 euro, la o dobândă între 4,5 şi 5,5%. Plasamentul a fost suprasubscris, iar emitentul a decis suplimentarea ofertei, atrăgând în total 3,5 milioane euro la o dobândă de 5,25%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO