Burse - Fonduri mutuale

Verii Niculae şi Ion Duşu cumpără de la antreprenorul Petre-Marian Miluţ 13,5% din Prefab Bucureşti pentru 15 mil. lei

Verii Niculae şi Ion Duşu cumpără de la antreprenorul...

Autor: Tibi Oprea

23.09.2022, 00:02 294

Producătorul de elemente prefabricate din beton Prefab Bucureşti (PREH) a anunţat la Bursa de Valori Bucureşti că Romerica International SRL, societate controlată în proporţie de 80% de antreprenorul din domeniul construcţiilor, Petre-Marian Miluţ, a vândut pe 20 septembrie un număr de 6,5 milioane de acţiuni PREH la preţul de 2,3 lei pe unitate, tranzacţie care s-a ridicat la aproape 15 mil. lei, conform calculelor realizate de ZF.

Tranzacţia a fost înregistrată pe segmentul DEALS al Bursei, preţul fiind cu 3,36% mai mic faţă de închiderea din şedinţa anterioară, arată datele BVB. Miluţ este preşedinte CA şi director general al Prefab şi reprezentant legal al Romerica Internaţional. Un alt raport publicat la Bursă arată că Romerica Internaţional a ajuns la o participaţie de 69,62%, comparativ cu 83% anterior, ceea ce înseamnă că a cedat 13,4% din capitalul social al companiei, potrivit calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO