Burse - Fonduri mutuale

Victor Gânsac, CEO, SafeTech Innovations: Pe segmentul nostru de activitate nu am întâlnit o scădere profundă care să ne afecteze businessul, iar pentru 2023 suntem foarte optimişti. Până la final de an vom depune documentaţia pentru transferul pe piaţa principală

ZF Piaţa de capital 2022

Victor Gânsac, CEO, SafeTech Innovations: Pe segmentul...

Autor: Alexandra Matei

25.10.2022, 15:07 347

Victor Gânsac, CEO al SafeTech Innovations, susţine că piaţa produselor de securitate cibernetică este în continuă creştere şi până acum, de la începutul războiului, nu a existat o scădere profundă care să afecteze businessul.

Până la finalul anului, anunţă el, compania va depune documentaţia pentru transferul de pe piaţa AeRo pe piaţa principală, iar pentru 2023 există optimism în continuare.

„Imediat după declanşarea războiului, am simţit, timp de două luni, o apatie, parcă lumea s-a oprit în loc. Am resimţit atunci şi că potenţialii clienţi sunt mai reticenţi în a investi, mai ales în zona de soluţii care sunt mai scumpe. Din punctul nostru de vedere, acum piaţa este în continuă creştere şi suntem într-o efervescenţă pe final de an. Pe segmentul nostru de activitatea nu am întâlnit o scădere profundă sau lucruri grave care să ne afecteze businessul. Pentru 2023, suntem foarte optimişti. Decizia pentru transferul pe piaţa principală rămâne valabilă. Până la final de an vom depune documentaţia”, a spus Victor Gânsac, CEO, SafeTech Innovations, în cadrul conferinţei ZF Piaţa de capital 2022.

 

Ce a mai declarat acesta în timpul evenimentului ZF:

La nivel guvernamental este conştientizată nevoia de securitate cibernetică, dar lucrurile se desfăşoară în ritmurile pe care le ştim. Nu se mişcă totul peste noapte.

Întrebările principale ale investitorilor de retail sunt despre realizarea bugetelor prevăzute la începutul anului. Confirmăm că suntem în grafic şi că până la final de an le vom atinge.

Majorarea de capital este un aspect dificil. A fost o perioadă destul de lungă şi anevoioasă pentru noi. Lucrurile ar trebui să se întâmple mai rapid.

Safe Tech trece prin două procese în prezent – se transformă din furnizor de servicii de siguranţă cibernetică în producător de soluţii de securitate cibernetică. Investiţiile noastre sunt dirijate către dezvoltarea de produse proprii.

În ceea ce priveşte expansiunea, noi am ales calea prin a deschide entităţi în state occidentale sau în Orientul Mijlociu.

Pe de altă parte, pentru viitor, nu este exclusă niciun fel de achiziţie. 

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO