Burse - Fonduri mutuale

Virusul venit din China creează un mediu în care direcţia burselor se schimbă de la o oră la alta, dar BET face excepţie. Momentan. Bursa a avut luni, 2 martie 2020, cea mai bună şedinţă de tranzacţionare din 4 februarie 2019 încoace, cu o apreciere de 3,6%

Finanţe personale

Claudiu Cazacu, analist al XTB România: Suntem într-un mediu de trading ultravolatil, în care abordarea pieţei se poate schimba aproape instantaneu.

Claudiu Cazacu, analist al XTB România: Suntem într-un mediu de trading ultravolatil, în care abordarea pieţei se poate schimba aproape instantaneu.

Autor: Liviu Popescu, Bogdan Cojocaru

03.03.2020, 09:50 402

♦ Dar de la începutul anului 2020 rămâne pe minus cu 5,3% Valoarea de tranzacţionare de luni a fost de 75 mil. lei, cu 53% peste media anului.

Chiar dacă bursele europene au deschis şedinţa de tran­zacţionare din 2 martie 2020 cu o dinamică puternic pozitivă, evoluţie susţinută de aşteptările investitorilor ca anumite bănci centrale să intervină în economie pentru a vindeca o parte din rănile pro­vocate de coronavirus, sesiunea de tranzacţionare s-a încheiat într-o notă indecisă. 

Astfel DAX, indicele bursier al celei mai mari economii europene, Germania, a scăzut cu 0,4%, în timp ce FTSE 100, care urmăreşte evoluţia celor mai tranzacţionate 100 de companii europene, s-a apreciat cu 1,3%. FTSE MIB, al bursei de la Milano, a scăzut cu până la 2%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO