Burse - Fonduri mutuale

Vivian Nicoli pleacă din boardul Fondului Proprietatea după un an în Comitetul Reprezentanţilor pentru a onora alte angajamente

Vivian Nicoli pleacă din boardul Fondului Proprietatea...

Autor: Cristina Bellu

27.07.2020, 21:50 254

Fondul Proprietatea (simbol bursier FP) a anunţat luni la bursă că Vivian Nicoli, membru al boardului din septembrie 2019, a decis să se retragă din funcţiile deţinute în cadrul Comitetului Reprezentanţilor şi în Comitetele Consultative ale Fondului, începând cu data de 1 septembrie, pentru a-şi onora alte angajamente.

“Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acţionarilor”, transmit reprezentanţii FP.

Vivian Nicoli, partener fondator al companiei Eiser Infrastructura din Londra, a primit în septembrie 2019 un mandat în Comitetul Reprezentanţilor. La momentul respectiv ea l-a depăşit la voturi pe Florian Munteanu, obţinând 3,13 miliarde de voturi „pentru” în timp ce Florian Munteanu a primit 750 milioane de voturi.

Fondul Proprietatea (FP) a anunţat recent la Bursă că a înaintat către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) o solicitare de aprobare a unei oferte publice de cumpărare a acţiunilor proprii în legătură cu programul de răscumpărare a maximum 220 de milioane de acţiuni şi GDR-uri aprobat de acţionari în noiembrie 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO