Burse - Fonduri mutuale

Vivre Deco depune planul de redresare la Tribunalul Bucureşti. Bonduri suspendate din 10 noiembrie. Afaceri mai mici cu 49% la nouă luni. Compania reduce cu aproape 90% cheltuielile cu marketingul şi modifică sistemul de vânzare

Concordat, altfel faliment

Vivre Deco depune planul de redresare la Tribunalul...

Autor: Tibi Oprea

08.11.2022, 07:38 1412

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, companie cu două emisiuni de obligaţiuni listate la bursa de la Bucureşti, VIV25E şi VIV26E, a anunţat luni prin interme­diul Bursei de Valori Bucureşti că a depus planul de restructurare în cadrul procedurii de concordat preventiv la Tribunalul Bucureşti.

„Planul are ca principal obiectiv restructurarea activităţii societăţii cu privire la mai multe aspecte, având ca scop principal depăşirea stării de dificultate financiară temporară, astfel încât să fie oferită posibilitatea plăţii unei proporţii rezonabile a datoriilor cuprinse în lista creditorilor concordatari afectaţi, precum şi a relansării viabile a activităţii Vivre Deco“, specifică documentul citat.

Vivre a solicitat Bursei suspen­darea obligaţiunilor începând cu şedinţa din 10 noiembrie 2022 şi până la omologarea planului, în vederea definitivării listei deţinătorilor de obli­gaţiuni care vor fi afectaţi de proce­dură. Durata de implementare a planului este de patru ani de la data omologării acestuia prin hotărâre executorie, cu posibilitatea de pre­lungire a termenului cu încă 12 luni. În primul an este obligatorie plata a minimum 10% din valoarea crean­ţelor afectate prin concordat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO