Burse - Fonduri mutuale

Vlad Popescu, Norofert, o acţiune care a crescut cu 100%: Ne dorim să ajungem pe piaţa reglementată. Următorul val de extindere, după SUA, se va petrece în Uniunea Europeană

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

13.07.2020, 10:30 916

♦ Norofert va plăti investitorilor, din 20 august, trei acţiuni gratuite la fiecare acţiune deţinută ♦ De la listarea companiei (3 martie 2020) încoace, acţiunile NRF au un avans de aproape 100%.

Vlad Popescu, fondator şi director general al producătorului de îngrăşăminte Norofert (simbol bursier NRF), respectiv cea mai recentă companie listată la Bursa de la Bucureşti, spune că planurile pe termen lung ale companiei includ transferul acţiunilor de pe piaţa AeRO pe piaţa principală a Bursei, dar şi extinderea activităţii în ţări membre ale UE.

„Dacă ne referim la planurile pe piaţa de capital, evident că ne dorim să ajungem pe piaţa reglementată a Bursei. Ar fi greu să dau un termen, dar acesta cred că trebuie să fie scopul oricărei companii intră pe piaţa de capital şi începe cu piaţa AeRO. Din punctul de vedere al businessului, îmi doresc o creştere în România, dar şi mai mult îmi doresc o creştere în afară, pentru că tehnologia, produsele şi rezultatele ne permit să mergem către export şi să accesăm o piaţă mult mai mare. Următorul val de extin­dere, după SUA, se va petrece în UE. Nu sunt un fan al dispersării efor­turilor, astfel că până când nu o să ne conso­lidăm activitatea pe piaţa din SUA nu o să ne irosim eforturile pe o altă piaţă“, spune Vlad Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO