Vrancart Adjud a strâns 16,8 milioane de lei printr-o majorare de capital

30 nov 2016 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de carton ondulat Vrancart Adjud (VNC) a încasat  16,8 milioane de lei după oferta publică primară de acţiuni pentru majorarea capitalului, adică 97% din cât itenţiona să strângă compania din Vrancea. 

Oferta publică s-a derulat în perioada 25 octombrie-23 noiembrie, iar intermediarul a fost IFB Finwest. În cadrul ofertei au fost subscrise  168 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei/acţiune în valoare de 16,8 mil. lei. Obiectul ofertei era de 172 milioane de acţiuni la un preţ de subscriere de 0,1 lei/acţiune. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.11.2016

 
Cuvinte cheie:
adjud
, majorare capital
, oferta
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide