Burse - Fonduri mutuale

Wood & Company recomandă „hold” pentru acţiunile Bittnet şi vede un preţ ţintă de 0,79 lei, plus 9% faţă de preţul curent. „Nu vedem loc pentru o apreciere pe termen scurt rapidă”

Wood & Company recomandă „hold” pentru acţiunile...

Autor: Tibi Oprea

12.05.2021, 00:00 664

Analiştii de la Wood & Company, societate de brokeraj cu sediul în Praga şi care are la Bursa de la Bucureşti o cotă de piaţă de 5,3%, recomandă „hold” pentru acţiunile Bittnet Systems (simbol bursier BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, şi indică un preţ ţintă de 0,79 lei pe unitate, ceea ce implică un potenţial de creştere de 9% faţă de preţul curent de tranzacţionare.

Prima analiză a Wood & Company pe emitentul Bittnet Systems a fost în octombrie 2020, când aveau un preţ ţintă de 0,973 lei. De atunci acţiunile BNET au urcat cu 28%, dar marţi, 11 mai, Wood a publicat un nou raport.

„Încă apreciem potenţialul de creştere al companiei, ne aşteptăm la o CAGR (rată de creştere anuală compusă - n. red.) a EBITDA (câştig înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare - n. red.) de 61% în 2020-23E, dar nu vedem loc pentru o apreciere pe termen scurt rapidă a acţiunilor”, transmite Wood.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO