Burse - Fonduri mutuale

Yum!, părintele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, companie de 28 mld. dolari la New York, vrea să vândă obligaţiuni de 1 mld. dolari. Francizorul vrea să răscumpere toate bondurile senioare scadente în 2024

Yum!, părintele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, companie...

Autor: Tibi Oprea

11.09.2020, 18:00 1264

Yum! Brands (simbol bursier YUM), companie de restaurante din SUA care operează în regim de franciză celebrele branduri KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat miercuri că plănuieşte să emită obligaţiuni în valoare de 1,05 miliarde de dolari, alăturându-se numeroaselor companii cu niveluri record de datorii în timpul pandemiei, scrie Market Watch.

Francizorul a transmis că va utiliza fondurile atrase pentru răscumpărarea obligaţiunile senioare în valoare de 1,05 mld. dolari scadente în anul 2024.

Yum! este francizorul principal al Sphera Franchise Group, care operează în regim de franciză restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, Italia şi Republica Moldova. Grupul Sphera este cel mai mare grup de restaurante din secto­rul serviciilor complete din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO