Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Cinci acţiuni de avut în portofoliu în 2022. Dragoş Mesaroş, Goldring: Văd bine Romgaz, Nuclearelectrica, MedLife, Transilvania Broker şi Purcari. Mă feresc de Transgaz, Transelectrica şi Electrica

Autor: Eduard Ivanovici

13.12.2021, 08:19 2293

MedLife, aşteptată de directorul de tranzacţionare al Goldring să fie inclusă în indicii FTSE Russell, ca urmare a profitului şi lichidităţii din ultima perioadă.

Dragoş Mesaroş, director de tranzacţionare al Goldring, a fost invitat în timpul ediţiei din 10 decembrie a emisiunii ZF Deschi­derea de Astăzi, unde a discutat despre prin­cipalele acţiuni pe care investitorii ar trebui să le ia în vizor în 2022, perspectivele feno­menului inflaţionist, ediţia a VI-a Fidelis şi debutul efectuat de GoCab pe piaţa AeRO a Bursei locale.

„În continuare văd bine companiile din energie, Romgaz şi Nuclearelectrica, dacă preţul energiei rămâne atât de mare. Nu văd în momentul de faţă motivele pentru care ar scădea preţurile. Mai este şi MedLife, despre care mă aştept să fie inclusă în indicii FTSE Russell, ţinând cont şi de lichiditatea pe care a avut-o în ultimul timp“, a spus directorul de tranzacţio­nare al Goldring.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO