Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Din culisele programului de titluri de stat Fidelis. Consorţiul de intermediere şi Finanţele începuseră la final de 2019 să lucreze la Fidelis, pe care îl voiau trimestrial timp de doi ani, dar criza a schimbat planurile

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu, Miruna Diaconu

17.08.2020, 16:05 237

♦ Titlurile de stat oferă un venit neimpozabil, faţă de un impozit de 10% în cazul depozitelor bancare.

Consorţiul de interme­diere format din Banca Transilvania, BCR şi BRD a început să lu­creze alături de Mi­nisterul de Finanţe spre finalul anului 2019 pentru programul de titluri de stat pentru populaţie Fidelis, gândit la acel moment ca fiind trimestrial pentru următorii doi ani, dar criza a schimbat planurile.

„Am început să lucrăm spre finalul anului 2019 la Fidelis, împreună cu celelalte două bănci din consorţiu şi cu Ministerul de Finanţe. La mo­mentul respectiv am gândit un contract care urma să se deruleze pe o perioadă de doi ani cu emisiuni trimestriale. Din păcate evenimentele din această primăvara ne-au îm­piedicat să ieşim efectiv pentru subscrieri către investitori până în iulie 2020“, spune Ioana Tănase, director executiv corporate finance BCR, la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Din consorţiul de intermediere au făcut parte Banca Transilvania, BCR şi BRD.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO