Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Despre decizia Bento de a se lista la Bursă şi politica de remunerare. Radu Scarlat, Bento: Am decis că am ajuns în punctul în care vrem şi putem să mărim viteza cu care creştem

Autor: Eduard Ivanovici

25.10.2021, 08:19 287

Radu Scarlat, partener şi general manager al companiei de software şi IT Bento – Intelectually Curious, a discutat în timpul ediţiei din 22 octombrie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi, despre debutul societăţii pe piaţa de capital, veniturile şi sursele de finanţare, politica de remunerare a acţionarilor şi perspectivele oferite de anul 2021.

„Decizia de a ne lista la Bursa de Valori din Bucureşti a venit din dorinţa de a schimba viteza cu care creştem. Am crescut organic în ultimii ani, fără să avem în spate vreun investitor, un fond de investiţii sau ceva de acest gen. Iar acum am decis că am ajuns în acest punct în care vrem şi putem să mărim viteza. Am ajuns la o dimensiune destul de mare cât să devină interesantă pentru investitori. În principal, sperăm să investim mai mulţi bani şi timp în produsele software pe care le avem deja, care au fost dezvoltate şi vândute cu succes în piaţă“, afirmă Radu Scarlat.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO