Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Robert Burlan, director de investiţii Raiffeisen AM: Sunt o serie de companii mari care se tran­zacţionează la discounturi semnificative faţă de începutul anului, iar aceasta poate reprezenta o oportunitate de achiziţie

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

14.08.2020, 07:30 651

♦ De la începutul anului 2020 indicele principal BET înregistrează o scădere de 12%, dar în structura sa sunt acţiuni care au o scădere mult mai abruptă ♦ De exemplu BRD, una dintre cele mai tranzacţionate acţiuni de la bursa românească, are minus 24%, iar Petrom, deşi a acordat dividende, încă este pe minus.

Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen Asset Management, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri mutuale din România, cataloghează scăderea de 12% de la începutul anului a indicelui BET ca fiind o oportunitate pentru investitori întrucât aşteptările pentru următoarele trimestre sunt de revenire a activităţii economice şi implicit a cotaţiilor.

„Inclusiv faptul că bursa se tran­zacţionează cu 12% mai jos faţă de începutul anului reprezintă în sine o oportunitate. Sunt o serie de companii mari care se tran­zacţionează la discounturi semnificative faţă de începutul anului, iar aceasta poate reprezenta o oportunitate de achiziţie“, spune Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen AM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO