Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Robert Burlan, director de investiţii Raiffeisen AM: Sunt o serie de companii mari care se tran­zacţionează la discounturi semnificative faţă de începutul anului, iar aceasta poate reprezenta o oportunitate de achiziţie

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

14.08.2020, 07:30 610

♦ De la începutul anului 2020 indicele principal BET înregistrează o scădere de 12%, dar în structura sa sunt acţiuni care au o scădere mult mai abruptă ♦ De exemplu BRD, una dintre cele mai tranzacţionate acţiuni de la bursa românească, are minus 24%, iar Petrom, deşi a acordat dividende, încă este pe minus.

Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen Asset Management, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri mutuale din România, cataloghează scăderea de 12% de la începutul anului a indicelui BET ca fiind o oportunitate pentru investitori întrucât aşteptările pentru următoarele trimestre sunt de revenire a activităţii economice şi implicit a cotaţiilor.

„Inclusiv faptul că bursa se tran­zacţionează cu 12% mai jos faţă de începutul anului reprezintă în sine o oportunitate. Sunt o serie de companii mari care se tran­zacţionează la discounturi semnificative faţă de începutul anului, iar aceasta poate reprezenta o oportunitate de achiziţie“, spune Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen AM.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
MonitorulPartidelor CCR, şah la Guvern
AFACERI DE LA ZERO