Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de Astăzi. Alexandru Ilisie, OTP AM: Rezultatele financiare pe S1/2020 au fost mixte. Aşteptările analiştilor erau oricum setate destul de jos

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Miruna Diaconu

19.08.2020, 00:05 324

Alexandru Ilisie, director de investiţii al administratorului de fonduri mutuale OTP Asset Management, consideră că rezultatele financiare aferente S1/2020 ale com­paniilor listate au fost mixte, că au existat şi surprize plăcute în pofida faptului că aşteptările analiştilor erau setate destul de jos date fiind condiţiile dificile din economie.

„Rezultatele financiare (ale marilor companii listate - n. red.) au fost mixte. Au existat şi surprize plăcute, iar aşteptările analiştilor pentru primul semestru cred că au fost setate destul de jos. Era greu de anticipat în această criză sanitară care ar putea să fie rezultatele, iar până la sfârşitul anului multe se pot schimba“, spune Alexandru Ilisie la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Nuclearelectrica şi Transelectrica au raportat o profitabilitate îmbunătăţită în T2/2020 faţă de acelaşi trimestru din anul precedent, în cazul TEL fiind vorba chiar de o trecere pe profit de la pierdere, în timp ce Electrica şi Romgaz au înregistrat scăderi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO