Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Milan Pruşan, NN Investment Partners: Am ajuns anul trecut la active de 830 mil. euro, în creştere cu 24% de la an la an

Autor: Eduard Ivanovici

27.01.2022, 08:24 225

Am observat o performanţă semnificativă pe zona de acţiuni şi fonduri mixte Fondurile Romanian Equity şi Romanian Bond, la 2,8 mld. lei active sub administrare.

Milan Pruşan, managing director al NN Investment Partners, a fost prezent în cadrul ediţiei ZF Deschi­derea de Astăzi din 26 ianuarie 2022, unde a discutat despre rezultatele de anul trecut ale admi­nistratorului de in­vestiţii, sectorul ener­getic, scăderile înre­gistrate re­cent de pieţele de capital, cât şi despre şi tranziţia dinspre acţiu­nile „growth“ spre cele de tip „value“.

„A fost un an foarte bun pentru noi. Suntem cunoscuţi pentru piaţa din România mai degrabă pentru cele două stra­tegii denominate în lei, referindu-mă la Romanian Equity şi Romanian Bond, care totalizează peste 2,8 mld. lei active în admi­nistrare. Avem şi strategii interna­ţionale pe care investitorii români le-au ales cu precădere anul trecut, iar activele noastre au depăşit 830 de milioane de euro, cu o creştere de 24% faţă de decembrie 2020“, a spus Milan Pruşan.

„Am obser­vat o preferinţă clară pentru zona de acţiuni şi fonduri mixte, care a crescut semnificativ.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO