Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Răzvan Raţ, BRK Financial Group: Acţiunile Holde Agri Invest, spre final de septembrie la bursa de la Bucureşti

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

10.08.2020, 10:30 224

Răzvan Raţ, director general adjunct al societăţii de brokeraj BRK Financial Group, singurul intermediar listat la bursă, spune că listarea acţiunilor companiei româneşti de agricultură Holde Agri Invest (HAI) va fi realizată spre final de septembrie, după ce în iunie 2020 companie a atras 12 mil. lei de la investitori printr-un plasament privat încheiat în 48 de ore.

„Se lucrează la listare Holde Agre Invest în prezent şi estimez că undeva la final de septembrie să fie realizată listarea efectivă. Plasamentul privat a fost în iunie, iar interesul a fost destul de mare. S-a închis în 48 de ore, iar acum investitorii aşteaptă listarea să vadă şi evoluţia preţului. Listare pe segmentul AeRo, iar ca valoare de piaţă va fi decisă de investitori la finalul primei zile de tranzacţionare“, spune Răzvan Raţ în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi. Holde Agri Invest, companie românească care operează terenuri agricole, a strâns 12 mil. lei de la investitori, într-o ofertă suprasubscrisă cu 20%. Intermediarii ofertei au fost Goldring şi BRK Financial. Pe 16 iunie o parte din acţiunile emise de Holde au fost procesate în sistemul bursei de la Bucureşti la preţul de 1,1135 lei pe unitate.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO