Burse - Fonduri mutuale

ZF Live. Corina Popescu, Electrica: Am putea să livrăm internet, comunicaţii sau chiar asigurări

ZF Live. Corina Popescu, Electrica: Am putea să livrăm...

Autor: Tibi Oprea

08.07.2019, 08:35 659

Corina Popescu, CEO-ul Electrica (EL), a  spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că există anumite tehnologii care ar putea permite grupului să implementeze o multitudine de servicii conexe activităţii principale de vânzare de energie electrică, aşa cum fac deja şi ceilalţi competitori.

„Am putea să livrăm internet, comunicaţii, asigurare pentru activitatea din casă, am putea să asigurăm mente­nan­ţă pentru instalaţiile din interioare, servicii de eficienţă energetică pentru consumatorii industriali, să oferim servicii de proiectare, de instalare panouri solare pentru prosumeri, consultanţă pentru dezvoltarea businessului în România. Este o paletă de servicii şi o activitate nereglementată care ar fi avantajoasă pentru grupul nostru“, a spus Corina Popescu în cadrul emisiunii ZF Live.

Corina Popescu a spus că nu se urmăreşte traseul spre o companie de telecom, dar că există anumite tehnologii care le-ar permite să meargă în casele consumatorilor cu internet, chiar şi cu telefonie mobilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO