Burse - Fonduri mutuale

ZF Live. Mihai Chişu, eVote - sistemul de votare de la distanţă în AGA: În general, companiile se bucură de prezenţa acţionarilor străini sub forma unor împuterniciri. Noi vrem să dăm un acces suplimentar

Mihai Chişu, eVote: Cu ajutorul telefonului sau al laptopului te conectezi în aplicaţie şi poţi înregistra votul tău în baza de date, iar acesta este echivalentul unui vot prin corespondenţă.

Mihai Chişu, eVote: Cu ajutorul telefonului sau al laptopului te conectezi în aplicaţie şi poţi înregistra votul tău în baza de date, iar acesta este echivalentul unui vot prin corespondenţă.

Autor: Alexandra Cepăreanu

20.05.2019, 00:05 306

Mihai Chişu, unul dintre cei mai vechi brokeri de la bursa locală, a dezvoltat împreună cu o echipă de persoane active în special în domeniul financiar şi de IT o aplicaţie prin care acţionarii unei companii pot vota în adunarea generală a acţionarilor (AGA) şi pot lua parte la adunare în timp real. Iniţiatorul eVote speră ca prin adoptarea acestei soluţii companiile să îşi consolideze mai bine relaţia cu toţi acţionarii ei, chiar şi cu cei străini.

„În general, companiile se bucură de prezenţa acţionarilor străini sub forma unor împuterniciri. Noi vrem să dăm un acces suplimentar. În general sunt acţionari mari şi vrem să poată fi mai prezenţi în viaţa companiilor. Este un plus. Cu ajutorul telefonului sau al laptopului te conectezi în aplicaţie şi poţi înregistra votul tău în baza de date, iar acesta este echivalentul unui vot prin corespondenţă. În momentul în care începe adunarea acţionarilor aplicaţia noastră permite transmiterea live, iar acţionarul poate fi oriunde atât timp cât are conexiune la internet“, a spus Mihai Chişu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO