Zoltan Teszari, principalul acţionar de la Digi, încasează dividende de 20 mil. lei de la Digi Communications

13 iun 2018 Autor: Liviu Popescu

Omul de afaceri Zoltan Teszari, cel mai mare acţionar al Digi Communications, a încasat dividende de 20 de milioane de lei în contextul în care compania a plătit pe 30 mai 2018 dividende de 0,35 lei pe acţiune, potrivit calculelor ZF.

Pentru a se lista la bursă, Digi Communications şi-a împărţit acţiunile în două clase – A şi B, diferenţa dintre acestea fiind numărul de voturi. În raportul pe 2017 se arată că orice distribuire de dividende se efectuează pentru fiecare acţiune în mod egal, indiferent de clasă şi valoarea nominală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Zoltan
, dividende
, incasari
, actionari
, actiune
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide