Business Construct

Acţionarii producătorului de mobilă de birou GreenForest investesc 2 mil. euro în producţie. „La baza deciziei de extindere stau volumele importante de mobilier produs pentru export şi previziunile de creştere pentru piaţa de mobilier de birou internă"

Acţionarii producătorului de mobilă de birou...

Autor: Mihaela Pascari

08.05.2017, 00:05 835

Producătorul de mobilier pentru birou GreenForest din Timişoara, deţinut de antreprenori români, construieşte o nouă hală de producţie, cu o suprafaţă de 1.500 de mp, investiţia fiind estimată la aproximativ 2 milioane de euro.

Noua hală, situată într-o lo­ca­li­tate din apropierea Timişoarei, se va alătura capacităţii de producţie existente cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

„La baza deciziei de extindere stau volumele importante de mobilier produs pentru export şi previziunile de creştere pentru piaţa de mobilier de birou internă. Piaţa de mobilier de birou a avut după propriile estimări o creştere de circa 20% anul trecut. Noua investiţie va presupune mărirea numărului de angajaţi din producţie”, a afirmat pentru Ziarul Financiar Sebastian Capotescu, marketing manager al GreenForest. În momentul de faţă, echipa GreenForest este formată din 115 angajaţi.

Producătorul de mobilier GreenForest a apărut pe piaţă în 1992, acţionarii firmei fiind antreprenorii Ioan Ciprian Vida Osan (35%), Florentin Adrian Sârbu (35%) şi Cristian Florea (30%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO