Adeplast a investit 22 mil. euro în două fabrici pe platforma industrială de la Işalniţa, lângă Craiova

15 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

Daniel Stăncescu, CEO al AdePlast: Investiţia presupune doar construcţia fabricii de polistiren şi a celei de mortare uscate, însă, pe viitor, avem în vedere şi alte dezvoltări industriale pe platforma de la Işalniţa

„Avem în vedere şi alte dezvoltări industriale pe platformă.“

Producătorul de materiale de construcţii Adeplast, controlat de Marcel Bărbuţ, va deschide în iulie-august o nouă platformă industrială la Işalniţa, în apropiere de Craiova, pe o suprafaţă de 20 de hectare, în urma unei investiţii de 22 de milioane de euro, compania având în plan şi alte dezvoltări industriale în zonă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Adeplast
, craiova
, platforma
, fabrici
, vedere
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide