Business Construct

Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners: Nu am început încă construcţia la Quartier Azuga, dar planul este să începem din luna noiembrie. Am lansat pe perioada verii un proiect, iar începând cu luna septembrie am ajuns la 25% pre-vânzări

ZF BIROURI ŞI REZIDENŢIAL ’22

Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners: Nu am...

Autor: Mircea Nica

29.09.2022, 11:16 263

Momentan proiectul Quartier Azuga nu a început, dar planul este de a începe din luna noiembrie, a spus Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners, în cadrul Conferinţei ZF BIROURI ŞI REZIDENŢIAL ’22.

“Am lansat un proiect pe perioada vacanţelor, iar cele două luni nu au fost foarte bune în vânzări. Începând cu luna septembrie au început vânzările şi am ajuns la 25% pre-vânzări şi ne uităm pozitiv la viitor. Lucrăm cu Crosspoint şi împreună cu o echipă de marketing am găsit formula corectă pentru un ritm de vânzări bună”, a spus Adi Steiner.

În ceea ce prieşte dezvoltarea unui proiect, Adi Steiner susţine că sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare.

“În cazul nostru, de exemplu, ştiam că în apropiere Pasajul Doamna Ghica este în construcţie şi este fezabil să fie terminat curând ceea ce aduce un plus proiectului din perspectiva locaţiei. De asemenea, importantă este şi zona verde. Avem 40% din teren zone verzi. Cred că trebuie să ai în vedere multe lucruri pentru a avea un produs bun şi pentru a-l vinde corect.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO